Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Fakulteti i Ekonomise

Category

Studentët e departamentit Marketing-Turizëm të Fakultetit të Ekonomisë morën pjesë në leksionin e hapur me temë “Roli i markës në promovimin e destinacioneve turistike” (Në fokus rajoni i Korçës). Leksioni u mbajt nga pedagogia e Universitetit të Barit, Itali, prof. Maria Buonarota. Duke u bazuar edhe në përvojën e saj ajo foli për rëndësinë që...
Read More
Në datën 1 nëntor 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi një tryezë të rrumbullakët në qendër të së cilës ishte studimi i dytë i realizuar nga zëvendësdekani, dr. Emil Frashëri në kuadër të iniciativës së Fakultetit të Ekomomisë për një përqasje bazuar te të dhënat, në funksion të rritjes së cilësisë së mësimdhënues...
Read More
Në datën 26 tetor 2021 në mjediset e Bibliotekës Shkencore, Universiteti “Fan S. Noli”, u zhvillua një takim për dhurimin e librave nga Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) për Fakultetin Ekonomik dhe Bibliotekën Shkencore të këtij universiteti. Në këtë takim, ku ishin të pranishëm pedagogë të FE, dekania prof. as. dr. Ledina Alolli vlerësoi librat...
Read More
Në datën 9 qershor 2021, Fakulteti i Ekonomisë organizoi konferencën studentore me temë: “Sfidat e biznesit në epokën digjitale”, e cila vjen edhe në kuadër të 50-vjetorit të Universitetit “Fan S. Noli”. Konferencën e hapi dekania e FE, prof. as. dr. Ledina Alolli, e cila falënderoi për bashkëpunimin Fakultetin e Ekonomisë dhe Fakultetin e Shkencave...
Read More
Në datën 8 qershor 2021, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” studentë të Fakultetit Ekonomik morën pjesë në trajnimin me temë: “Debati Ekonomik” i organizuar nga Junior Achivement of Albania (JAA) në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik dhe Qendrën e Karrierës dhe Alumnit të Universitetit “Fan S. Noli”.  Sipas pedagoges së FE, dr. Klaudia Lipi...
Read More
Në datën 30 maj 2021, studentët e Departamentit “Marketing-Turizëm” dhe “Agroushqim” udhëtuan drejt Tiranës për tu njohur me atraksionet kulturore dhe natyrore, si dhe me praktikat më të mira të zhvillimit të produktit turistik. Një pjesë shumë e veçantë e kësaj nisme ishte dhe kthimi i vizitës në Institutin Kanadez të Teknologjisë, ku studentët dhe...
Read More
Në datën 14 maj 2021, në mjediset e UNIKO u zhvillua një tryezë e zgjeruar diskutimi me temë: “Vendimmarrja mbi bazën e të dhënave, menaxhimi i prurjeve cilësore në Fakultetin e Ekonomisë”. Në këtë tryezë, në qendër të së cilës ishte studimi i realizuar nga zëvendësdekani i FE, dr. Emil Frashëri, ishin të pranishëm drejtues...
Read More
Në datën 19 shkurt 2021 Fakulteti i Ekonomisë i UNIKO dhe departamenti i shkencave ekonomike i “Albanian University” organizuan Konferencën Kombëtare Studentore me temë: “Implementimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes”. Në këtë konferencë, e cila u zhvillua online, morën pjesë pedagogë dhe studentë të këtij fakulteti. Dekania, prof. as. dr. Ledina...
Read More
Në datën 9 tetor 2020, në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë u zhvillua një takim me studentët e programit të studimit “Administrim biznesi në turizëm”, të cilët u njohën me mënyrat e regjistrimit dhe përdorimit të librarisë online të mundësuar nga fondacioni “La Fondation pour la Formation Hôtelière” dhe “Instituti i Mikpritjes”. Universiteti “Fan S. Noli” prej vitit 2014...
Read More
Vasil Ciko, student i Fakultetit të Ekonomisë, përfundoi me vlerësimin “Ekselent” semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020 në Universitetin e Varnës, Bullgari. Vasili, i cili studion në programin “Financë-Kontabilitet” të Universitetit “Fan S. Noli”, fitoi të drejtën për të studiuar një semestër në Bullgari në kuadër të programit Erasmus +. Ai u shpreh se...
Read More
1 2 3 4 5