Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Fakulteti i Ekonomise

Category

Në datën 25 maj 2022 departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë organizoi një leksion të hapur me temë: “Menaxhimi i emergjencave civile nga pushteti lokal”, ku të ftuar ishin, z.Thanas Tona, zëvendëskryetar pranë Bashkisë Korçë dhe z. Gjergji Raidhi, specialist i emergjencave civile, Bashia Korçë. Të pranishëm ishin pedagogë të FE dhe studentë të...
Read More
Në datën 23 maj 2022 përfaqësues të JAA (Junior achievememt of Albania) zhvilluan me studentët e Klubit të Debatit të Universitetit “Fan S.Noli”  trajnimin III me temë: “Komunikimi dhe Prezantimi në Publik”. Trajnimi u organizua dhe drejtua nga ekstertja e komunikimit, zj. Edlira Gjoni dhe zj. Kristela Pashollari, koordinatore pranë JAA në bashkëpunim me pedagoget...
Read More
Me moton “Të gjithë së bashku të gëzojmë” studentë të Fakultetit të Ekonomisë, departamenti “Marketing-Turizëm” zhvilluan një veprimtari ndërgjegjësuese në kuadër të 20 Majit, Ditës Kombëtare të Jetimëve. Me të ardhura e grumbulluara nga vetë ata studentët u dhuruan vogëlushëve të shtëpisë së foshnjës  “Lulet e vogla”, Korçë një program artistik me këngë e  kërcimë,...
Read More
Departamenti i Menaxhimit përmbylli veprimtaritë në kuadër të Javës së Sipërmarrjes me vizitat e studentëve në 2 prej biznes e më të suksesshme në rajon: Kompania e përpunimit të mishit “Fix” dhe “Grand Hotel”. Studentët u njohën nga afër me specifikat dhe mënyrën e organizimit të punëve në secilin prej bizneseve. Gjatë busedës me ta...
Read More
Në datën 19 maj 2022 studentë të programeve “Master Profesional” në “Financë-Kontabilitet” dhe “Bankë e Sigurime” zhvilluan një takim me specialistë të Zyrës së Punësimit, Korçë. Gjatë takimit studentët morrën informacion të hollësishëm në lidhje me shërbimet që ofron Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive sa i takon Programit të Punësimit, Nxitjes së Punësimit, Programit...
Read More
Në datën 17 maj 2022, departamenti “Financë-Kontabilitet” i Fakultetit të Ekonomisë organizoi një takim me drejtues të Raiffeisen Bank, ku ishin të pranishëm studentë të këtij fakulteti.  “Programi i Studentëve”, intershipet dhe punësimet në kuadër të bashkëpunimit institucional me këtë bankë ishin në qendër të takimit, i cili u përshëndet fillimisht nga dekania, prof. as....
Read More
Në datën 17 maj 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Forumi II Studentor me temë: “Transformimi digjital në kohën e sfidave” organizuar nga departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë dhe departamenti i Informatikës i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane në bashkëpunim me Kolegjin Universitar Beder dhe Albanian University. Punimet e...
Read More
Në datën 6 maj 2022, Albanian University në partneritet me Universitetin “Fan S. Noli”, Canadian University of Technology dhe Kolegji Universitar “Qiriazi” organizuan Konferencën IV Studentore “Inovacion në Inxhinieri, Shkencë dhe Teknologji”. Në këtë konferencë, nga Universiteti “Fan S. Noli” prezantuan punimet e tyre studentët: Desara Hoxha, nga programi i studimit “Teknologji Informacioni”, me temë:...
Read More
“Roli i mikrofinancës në periudhën e pandemisë Covid-19″ ishte tema e leksionit të hapur të zhvilluar nga departamenti Financë-Kontabilitet në datë 13 prill 2022. Z. Akil Kraja dhe z. Vangjo Mitace drejtues dhe specialistë të financës në institucionin financiar NOA sh.a ishin të ftuar, ndërsa leksioni u organizua nga lektoria e lëndës “Teknika bankare”, dr.Klaudia...
Read More
Në datën 12 prill 2022, në kuadër të nismës së ndërmarrë nga departamenti i Menaxhimit “Java e sipërmarrjes” u zhvillua një tryezë e rrumbullaket me pedagogë e studentë të këtij Departamenti dhe të Fakultetit Ekonomik, ndërsa të ftuar ishin përfaqësues të bizneseve në rajonin e Korçës. Në fjalën e hapjes prof. as. dr. Aida Gabeta...
Read More
1 2 3 4 5