Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

FAKULTETI I EKONOMISË DHE INSTITUTI PËR POLITIKA PUBLIKE DHE MIRËQEVERISJE LIDHËN MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Në datën 3 dhjetor 2021, Fakulteti i Ekonomisë i Universitetit “Fan S. Noli” lidhi marrëveshje bashkëpunimi me Institutin për Politika Publike dhe Mirëqeverisje, e cila u nënshkrua nga dekania, prof. as. dr. Ledina Alolli dhe Presidenti i Nderit i këtij Instituti, prof. dr. Arben Malaj. Në kuadër të këtij bashkëpunimi prof. Malaj mbajti edhe një leksion të hapur me pedagogë e studentë të këtij fakulteti. Ai tha se kjo marrëveshje do të jetë pika më e fortë e bashkëpunimit që do të vijojë mes Institutit dhe Universitetit, duke u ofruar mundësi reale si pedagogëve, ashtu edhe studentëve të bëhen pjesë e analizave, gjetjeve dhe rekomandimeve në kuadër të takimeve që do të zhvillohen në gjashtë bashki të vendit. Sipas tij, qeverisja vendore është ajo që ka edhe një ndikim më të madh te qytetarët.

Po gjithashtu profesor Malaj u prezantoi pjesëmarrësve edhe librin e përkthyer prej tij “Një histori e shkurtër e financave euforike”.

Leave a Reply