• APLIKIMET PËR PROGRAMET E REJA TË STUDIMIT - INTERVISTË E REKTORIT, PROF. DR. ALI JASHARI, PËR TV "SOT 7"

  • BIBLIOTEKA UNIVERSITARE OFRON SHUMËLLOJSHMËRI BOTIMESH

  • DEPARTAMENTI I EDUKIMIT KËTË VIT ME MË TËPËR VEPRIMTARI SHKENCORE GJITHPËRFSHIRËSE DHE SISTEMATIKE - INTERVISTË ME PËRGJEGJËSEN PROF. AS. DR. IRENA NIKAJ

  • U PROMOVUA NË UNIKO LIBRI I AUTORIT BARDHYL LLAGAMI “KRAHËT E SHPENDIT”, KUSHTUAR DJALIT TË TIJ RËNË DËSHMOR PËR LIRINË E KOSOVËS

  • UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, 7 PROGRAME TË REJA STUDIMI

Pages

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet