Në datën 20 maj 2020, Instituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT) në bashkëpunim me...

Në datën 28 prill 2020, autoritetet drejtuese të UNIKO zhvilluan një takim,...

Në datat 24 dhe 27 prill 2020, përfaqësues të EBSCO zhvilluan një trajnim...

Rreth 60 studentë e ish-studentë të departamentit të infermierisë të UNIKO i...


VEPRIMTARI

UNIKO MORI PJESË NË WORKSHOPIN ONLINE “TRASHËGIMIA KULTURORE DHE RIGJALLËRIMI I SAJ”

Në datën 20 maj 2020, Instituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT) në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli” dhe Muzeun e Artit Mesjetar, Korçë, organizuan workshopin...

UNIKO MERR MASA PËR MINIMIZIMIN E RREZIKUT TË INFEKTIMIT NGA COVID-19 PËR STUDENTËT, TË CILËT RIKTHEHEN NË AUDITORË NË DATËN 1 QERSHOR 2020

Në datën 14 maj 2020, në mbledhjen e Senatit Akademik u diskutuan dhe u miratuan ndryshimet në strukturën e vitit akademik 2019-2020, si dhe rregulloja për...

AUTORITETET DREJTUESE TË UNIKO ZHVILLUAN NJË TAKIM PËR ECURINË E MËSIMIT NË DISTANCË

Në datën 28 prill 2020, autoritetet drejtuese të UNIKO zhvilluan një takim, ku diskutuan rreth ecurisë së procesit të mësimit në distancë. Fillimisht e ka marrë...

EBSCO-TRAJNIM ONLINE ME PEDAGOGË, PUNONJËS TË BIBLIOTEKAVE UNIVERSITARE DHE SPECIALISTË TË IT

Në datat 24 dhe 27 prill 2020, përfaqësues të EBSCO zhvilluan një trajnim online me pedagogë, specialistë të bibliotekave universitare dhe IT, me qëllim...

STUDENTËT VULLNETARË TË DEPARTAMENTIT TË INFERMIERISË JANË TË GATSHËM T`I BASHKOHEN LUFTËS KUNDËR COVID-19

Rreth 60 studentë e ish-studentë të departamentit të infermierisë të UNIKO i janë përgjigjur thirrjes “Infermierë për Shqipërinë”, për të ofruar ndihmën e tyre në...

UNIKO VIJON MËSIMIN ONLINE

Prej datës 17 mars 2020, stafi akademik i UNIKO vijon procesin e mësimit nga shtëpia në të gjitha programet e studimit. Sipas zëvendësrektores për kërkimin dhe shkencën, dr. Erinda...

U ZHVILLUA NË UNIKO KONFERENCA II E REKTORËVE TË UNIVERSITETEVE PUBLIKE SHQIPTARE NË SHQIPËRI, KOSOVË DHE MAQEDONINË E VERIUT

Në datat 6-7 mars 2020, në UNIKO u zhvillua Konferenca II e Rektorëve të Universiteteve Shqiptare në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, me temë: “Universitetet Shqiptare...

REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, MORI PJESË NË PËRURIMIN E MUZEUT TË SHKOLLËS SË MESME “FUAT BABANI”, BILISHT

Në datën 6 mars 2020, rektori i UNIKO prof. dr. Ali Jashari, me ftesë të stafit dhe drejtuesve të shkollës së mesme “Fuat Babani”, Bilisht, mori pjesë në përurimin e muzeut të kësaj...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com