BASHKEBISEDIM ME MINISTREN E ARSIMIT DHE SPORTIT

Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi ditën e hënë, më dt. 10. Shkurt 2014, një takim me ministren e Arsimit dhe Sportit, znj. Lindita Nikolla në ambientet e Fakultetit të Edukimit dhe të Filologjisë.  Në thelb u diskutua mbi reformën në arsim dhe problemet që lidhen me akreditimin e universiteteve shqiptare.

Në fjalën e tij, rektori i Universitetit Prof. Dr. Gjergji Mero vuri theksin te rëndësia e një procesi serioz e gjithëpërfshirës të akreditimit, duke nxjerrë në pah bashkëpunimin e plotë dhe gatishmërinë e universitetit Fan S. Noli për të çuar deri në fund këtë proces në të gjitha programet e studimit të ofruara.  

Duke vlerësuar këtë qëndrim, ministrja e Arsimit, znj. Lindita Nikolla deklaroi se ky proces do të bëjë ndarjen mes universiteteve cilësore dhe atyre që nuk plotësojnë standardet për të qëndruar në treg.

Nga këto aspekte, bashkëbisedimi u fokusua edhe mbi nevojën e detyrën e një reformë të thellë në arsimin e lartë që si synim kryesor duhet të shohë cilësinë e diplomave dhe zbatueshmërinë e tyre në tregun e punës.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet