Takim me studentë dhe pedagogë mbi bursat Fullbright që ofron Ambasada Amerikane

Ditën e hënë dt. 31 mars 2014 në Universitetin “Fan S. Noli” u organizua një takim me studentë dhe pedagogë mbi bursat Fullbright që ofron Ambasada Amerikane në progrmet Master, Scholar dhe Humphry. Afati i aplikimit për këto bursa është 31 maj 2014. Në këtë prezantim merrnin pjesë rektori Prof.as.dr. Gjergi Mero si dhe përfaqësuesit e Ambasadës Amerikane në Tiranë:

* Brian Street, Zv. Shef i Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun

* Mirela Çupi, Asistente për Arsimin dhe Kulturën

* Matilda Vangjeli, Drejtore e Qendrës së Informacionit

Pas këtij takimi, përfaqësuesit e Ambasadës Amerikane kanë dhuruar libra në gjuhën angleze për bibliotekën e universitetit.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet