Takim me studentët nga përfaqësues të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Në dt. 7 maj 2014 ora 10.00 në mjediset e universitetiit u bë një takim me studentët nga përfaqësues të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Qëllimi i këtij prezantimi ishte prezantimi dhe informimi i të rinjve mbi politikat e punësimit për të rinjtë.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet