Në datën 13 dhjetor 2019, organizata “Njerëz në fokus” zhvilloi një takim informues me temë “...

Nga data 2-7 dhjetor 2019, studentët e “Laboratorit të dijes” organizuan olimpiadën “Rroke...

Në datën 6 dhjetor 2019, në mjediset e UNIKO u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis...

Në datën 4 dhjetor 2019, studentë të UNIKO morën pjesë në takimin “Të rinjtë drejt Evropës” të...

Në datat 22-24 nëntor, në mjediset e Rektoratit të UNIKO u zhvillua një seminar trajnues për...


VEPRIMTARI

KONFERENCA E I-re NDERKOMBETARE "PROBLEME TE DIDAKTIKES NE SHKENCAT HUMANE"

Fakulteti i Shkencave te Natyres dhe Shkencave Humane, Universiteti "Fan S. Noli", Korce, ne bashkepunim me Fakultetin e Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranes, Fakulteti i...

KONFERENCA E II-të NDËRKOMBËTARE E BUJQËSISË, USHQIMIT DHE MJEDISIT

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I BUJQËSISË, KORÇË, SHQIPËRI
NË BASHKËPUNIM ME
UNIVERSITETIN BUJQESOR TË TIRANES,
UNIVERSITETIN E...

THIRRJE PER PJESEMARRJE NE KONFERENCEN SHKENCORE NDERKOMBETARE KUSHTUAR JETES DHE VEPRES SE THIMI MITKOS

Të nderuar kolegë, pedagogë dhe studiues!

Këshilli i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli” i Korçës,...

Konferenca e Dytë Ndërkombëtare “Edukimi përtej kufijve” “Mendimi kritik në Edukim”

Universiteti “Fan S. Noli” nga datat 31 tetor – 1nëntor  2014 organizoi Konferencën e Dytë Ndërkombëtare“Edukimi përtej kufijve”, me fokus “Mendimi kritik në...

SIMPOZIUM SHKENCOR

“NDIHMESAT E PEDAGOGËVE DOKTORANTË NË FUSHËN E EDUKIMIT DHE TË FILOLOGJISË”

Simpoziumi u zhvillua më 19 shtator 2014, ora 1700...

SIMPOZIUM KUSHTUAR JETËS DHE VEPRËS SË ADEM DEMAÇIT

SIMPOZIUM KUSHTUAR JETËS DHE VEPRËS SË ADEM DEMAÇIT

Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës dhe Fakulteti i Edukimit dhe i Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli” i...

Edukimi në arsim, problematikat reale dhe praktikat efikase

 

Me rastin e Javës Globale të Edukimit, Departamenti i Edukimit, Fakulteti i Edukimit dhe i Filologjisë të Universitetit “Fan S. Noli” Korçë, më datë  8 maj, organizoi...

KONFERENCË SHKENCORE KUSHTUAR GJUHËTARIT DHE PROFESORIT DHIMITËR SAMARA

Në datë 23 maj, Fakultetit të Edukimit dhe të Filologjisë Universiteti “Fan S. Noli” i Korçës, në bashkëpunim me Institutin e Gjuhësisë dhe të Letërsisë, Tiranë organizoi

...

Pages

Subscribe to Front page feed
                                 
            

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com