Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...


VEPRIMTARI

STAFI I FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË URON ME RASTIN E 65 VJETORIT TË LINDJES, PEDAGOGUN PROF. AS. DR. BASHKIM JAHOLLARI.

Një festë të veçantë kishte përgatitur stafi i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, me rastin e 65 vjetorit të lindjes të pedagogut Prof. as. dr. Bashkim...

DISKRIMINIMI NË PUNË KA QENË TEMA E NJË SEMINARI TRAJNUES DHE SENSIBILIZUES ZHVILLUAR ME STUDENTË TË UNIVERSITETIT “ FAN S. NOLI” TË KORÇËS

Në datën 21 Prill në ambjentet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit “ Fan S. Noli” të Korçës, Fondacioni “RINI Albania...

STUDENTËT E PROGRAMIT HISTORI- GJEOGRAFI TË UNIVERSITETIT “ FAN S. NOLI” DHE QENDRA RINORE E SPORTIVE NË KORÇË, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË “ REDUKTO- RIPËRDOR- RICIKLO” NË KUADËR TË DITËS NDËRKOMBËTARE TË TOKËS.

Në datën 21 Prill në ambjentet e Universitetit “ Fan S. Noli” të Korçës, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë , studentët e programit të studimit Histori- Gjeografi, së bashku me...

PREZANTOHEN NË UNIVERSITETIN “ FAN S. NOLI” TË KORÇËS BURSAT SUR-PLACE TË OFRUARA NGA WUS

Në datën 20 prill në ambjentet e Sallës së Konferencave “ Teodor Laço” në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë përfaqësues të WUS në bashkëpunim me Qendrën e Karrierës dhe Alumni...

FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRËS DHE HUMANE NË BASHKËPUNIM ME INSTITUTIN E STUDIMEVE NDËRKOMBËTARE ZHVILLLOI LEKSIONE TË HAPURA NË KUADËR TË JAVËS SË EVROPËS

Në datën 12 Prill 2017,në kuadër të Javës së Evropës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Humane në bashkëpunim me...

TAKIM KONSULTATIV ME STAFIN AKADEMIK NË LIDHJE ME DISA AKTE NËN LIGJORE TË LIGJIT PËR ARSIMIN E LARTË.

Në datën 11. 04. 2017 në Sallën e Senatit Akademik të Universitetit “ Fan S. Noli...

PREZANTOHET PARA STAFIT TË REKTORATIT TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS ADMINISTRATORJA E KËTIJ UNIVERSITETI ENSLEMVERA ZAKE.

Në datën 7 Prill 2017 në ambjentet e bibliotekës “ Kongresi i Manastirit” në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua ceremonia e prezantimit të Administratores së...

DEPARTAMENTI I GJUHËVE TË HUAJA NË FAKULTETIN E EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË ZHVILLOI BISEDËN E HAPUR ME TEMË: “JETA AKADEMIKE DHE PËRKTHIMI SI AKTIVITET SHKENCOR DHE LETRAR” ME PROF. DR. ILIA LËNGUN NË KUADËR TË PRANVERËS SË FRANKOFONISË 2017

Në kuadër të aktiviteteve të Pranverës Frankofone, në datën 23 mars, në Universitetin “Fan S. Noli”, me ftesë nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja, Prof. dr. Ilia Lëngu, pedagog i...

Pages

Subscribe to Front page feed
                                 
            

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com