Veprimtari kulturore

8. 10. 2016

Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë të Universitetit “Fan S. Noli” në bashkëpunim me shoqatën Devolli, organizoi një veprimtari kushtuar 85-vjetorit të lindjes së Dritëro Agollit si dhe 20-vjetorit të shoqatës Devolli.

Gjatë kësaj veprimtarie u bë dhe promovimi i “Fjalorit leksiko-frazeologjik të Devollit” me autor Prof. dr. Ali Jashari.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com