STUDENTËT E DEPARTAMENTIT MARKETING-TURIZËM VIZITUAN QENDRAT HISTORIKE DHE KULTURORE TË QYTETIT TË KORÇËS

Në datën 22 shkurt 2019, studentët dhe pedagogët e departamentit “Marketing-Turizëm” të Fakultetit Ekonomik, në kuadër të programit mësimor, vizituan disa prej qendrave historike dhe kulturore të qytetit të Korçës. Studentët u shprehën se ndërthurrja e teorisë me praktikën u vlen atyre për t`u njohur me trashëgiminë kulturore, duke e parë nga afër dhe diskutuar rreth saj. Sipas pedagogëve këto vizita synojnë edukimin dhe ndërgjegjësimin e tyre në ruajtjen  dhe mirëmbajtjen e kësaj  pasurie të patjetërsueshme.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com