STUDENTË DHE PUNONJËS TË STAFIT TË UNIKO U BËNË PJESË E FUSHATËS PËR DHURIMIN VULLNETAR TË GJAKUT

Në datat 3-4 dhjetor 2018, në mjediset e Rektoratit, studentë dhe punonjës të stafit të UNIKO u bënë pjesë e nismës së ndërmarrë nga Banka e Gjakut dhe Dega e Kryqit të Kuq, Korçë, për dhurimin vullnetar të gjakut. Fillimisht ishin studentët e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë që dhuruan gjak, ndërsa dhurimet do të vazhdojnë dhe nga studentët e fakulteteve të tjera. Dhurimi vullnetar i gjakut po kthehet në një traditë për UNIKO. Kësaj nisme, me moton “Dhuro gjak, shpëto jetë”, prej vitit 2005 e në vazhdim, i janë bashkuar qindra studentë të Universitetit “Fan S. Noli”.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com