Në datën 15 Shkurt 2018 u nënshkrua Memorandum Bashkëpunimi midis Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë dhe Kolegjit AAB, Prishtinë, Kosovë.

Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është të realizojë bashkëpunim midis dy institucioneve në fushën e mësimdhënies dhe kërkimit shkencor, zhvillimit të veprimtarive të përbashkëta, shkembime të stafit akademik, të kërkuesve shkencorë dhe studentëve, zhvillim ndërkombëtar, organizime dhe publikime të përbashkëta etj.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com