FORUM PUBLIK ZHVILLUAR NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE

Në datën 19 Maj 2017 Akademia  Shqiptare e Arteve dhe Shkencave organizoi një forum publik pranë Universitetit “ Fan S. Noli”, në sallën e madhe të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane. Moderator i forumit ishte Dekani i FSHNH-së, Prof. dr. Gjergji Pendavinji. Në të morën pjesë stafi akademik i universitetit, studiues, kërkues të rinj, studentë dhe të ftuar të tjerë. Anëtarët e panelit ishin profesorë dhe studiues të njohur të cilët  mbajtën kumtesat:

- Prof. dr. Isuf KALO: Kujdesi ndaj shëndetit të popullatës: Dilema dhe probleme

- Prof. dr. Ksenofon KRISAFI: Fqinjësia e mirë e shqiptarëve me popujt e rajonit

- Prof. dr. Fatos TARIFA:  Globalizimi dhe imagjinata sociologjike

- Prof. dr. Pëllumb XHUFI : Ngritja dhe rënia e Voskopojës

- Dr. Moikom ZEQO:  Kriza në kulturë, si krizë e shoqërisë

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet