FIGURA E SKËNDERBEUT NË LETËRSINË SHQIPE – VEPRIMTARI E ORGANIZUAR NGA DEPARTAMENTI I GJUHË – LETËRSISË NË BASHKËPUNIM MË BIBLIOTEKËN “THIMI MITKO” TË KORÇËS

Në datën 7 shkurt në Bibliotekën e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, u zhvillua veprimtaria "Figura e Skënderbeut në Letërsinë Shqipe”, organizuar nga departamenti i gjuhë- letërsisë në bashkëpunim me bibliotekën “Thimi Mitko” të qytetit të Korçës. Në këtë veprimtari, e cila u zhvillua në kuadër të vitit të Skënderbeut, u mbajtën 4 kumtesa nga pedagogët, prof. as. dr. Jonela Spaho, dr. Eris Rusi, prof. as. dr. Dion Tushi dhe dr. Ilir Shyta, të cilat kishin në fokus trajtimin e figurës së Skënderbeut në letërsinë shqiptare. Drejtorja e bibliotekës Thimi Mitko, znj. Jorida Tollkuçi, dhuroi disa libra për fondin e bibliotekës së FEF dhe tha se ky bashkëpunim me universitetin “Fan S. Noli” do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet