FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE NËNSHKROI NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME FAKULTETIN FILOZOFIK TË UNIVERSITETIT “HASAN PRISHTINA” KOSOVË

Në datën 10 nëntor 2017 në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane, të universitetit “Fan S. Noli” u  nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit me Fakultetin Filozofik të universitetit “Hasan Prishtina” në Kosovë. Marrëveshja u nënshkrua nga dekanët e të dy fakulteteve, prof. dr. Gjergji Pendavinji dhe prof. dr. Bujar Dugolli.  Kjo marrëveshje synon realizimin e bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve në fushën e mësimdhënies, kërkimit shkencor, zhvillimit të veprimtarive të lidhura me shkëmbimin e stafit akademik, kërkuesve, studentëve etj.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet