EKIPI I FUTBOLLIT TË UNIVERSITETIT TË KORÇËS FITOI NDESHJEN E PARË TË KAMPIONATIT KOMBËTAR TË SPORTIT UNIVERSITAR

Në datën 4 maj 2018, në Pallatin e Sportit “Tamara Nikolla” të qytetit të Korçës, filloi Kamponati Kombëtar i Sportit Universitar me ndeshjen midis ekipeve të futbollit të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë dhe Universitetit Politeknik, Tiranë. Ky kampionat, organizohet nga Federata e Sportit Universitar  dhe zhvillohet në disiplinat: minifutboll- meshkuj dhe volejboll-femra. Sipas përgjegjëses së Qendrës Rinore e Sportive të UNIKO, Edlira Menkshi, pjesëmarrja e madhe e studentëve të cilët mbështetën ekipin e tyre, që në ditën e parë të këtij kampionati, tregon se të rinjtë kanë deshirë të bëhen pjesë e veprimtarive sportive.  Sipas shortit, në datat 11, 18 dhe 25 maj, Universiteti "Fan S. Noli" do të ndeshet me Universitetin "Eqrem Çabej" (Gjirokastër), me Universitetin "Ismail Qemali" (Vlorë) dhe "Aleksandër Xhuvani" (Elbasan).

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com