DEPARTAMENTI I EDUKIMIT KËTË VIT ME MË TËPËR VEPRIMTARI SHKENCORE GJITHPËRFSHIRËSE DHE SISTEMATIKE

Në datën 30 prill 2018, përgjegjësja e Departamentit të Edukimit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, prof. as. dr. Irena Nikaj, gjatë një komunikimi me mediat u shpreh se krahas punës shkencore dhe arritjeve individuale të pedagogëve të Departamentit, për këtë vit, janë duke u përgatitur edhe disa veprimtari të rëndësishme. Ajo përmendi konferencën shkencore “Arritjet dhe sfidat në shërbimet psiko-sociale”, e cila do të zhvillohet në muajin qershor, si dhe një workshop në disiplinat bazë të edukimit, me qëllim paraqitjen e praktikave më të mira dhe arritjeve të lidhura me reformën në edukim dhe mësimin me bazë kompetencat. Përgjegjësja Nikaj tha se është shumë e rëndësishme pjesëmarrja e mësuesve, duke i ftuar ata, të sjellin përvojat e tyre nga puna me nxënësit me nevoja të veçanta, me komunitetin dhe prindërit.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet