Korça TECH - 30 bursa për të rinjtë e Korçës!

Bashkia Korçë dhe Qendra Laboratorike ICTSlab sjellin në Korçë një projekt, i cili ka për qëllim trajnimin e 30 të rinjve nga mosha 19 - 34 vjeç dhe nxitjen e punësimit në fushën e teknologjisë së informacionit.

• Katër fushat në të cilat mund të aplikohet janë:
o Zhvillim aplikacionesh iOS dhe Android.
o Programim Python.
o Menaxhim të rrjeteve sociale.
o Dizajn grafik

• Përzgjedhja e fituesve do të bëhet nga një komision bazuar në këto kushte:
o Mosha 19 - 34 vjeç.
o Studentët me asistencë ekonomike.
o Fëmijët jetimë.
o Të rinjve student/ish student me rezultate të mira por që janë të papunë.
o Të rinjve të kthyer nga emigracioni në vendet e Bashkimit Evropian.
o Femrave në teknologji.

• Personave me rezultate të mira gjatë trajnimit do tu sigurohet intership me pagesë ose punësim nga kompanitë partnere të ICTSlab.

Të interesuarit të cilët duan të aplikojnë për bursën e trajnimit ftohen të plotësojnë formularin me informacionet përkatëse në: https://ictslab.com/tech4good/

Aplikimet të vlefshme deri në 1 TETOR 2019!

Apliko tani!
#Tech4Good

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com