DITËN E HËNË NË DATËN 8 MAJ 2017, ORA 12:00 NË SALLËN E KONFERENCAVE “TEODOR LAÇO” TË UNIVERSITETIT “ FAN S. NOLI”, ZHVILLOHET LEKSION I HAPUR ME TEMË “PËR NJË KONTRATË POLITIKE ME QYTETARËT”

Ditën e  Hënë në datën 8 maj 2017, ora 12:00 në Sallën e Konferencave “Teodor Laço” të Universitetit “ Fan S. Noli”, zhvillohet leksion i hapur me  temë “Për një kontratë politike me qytetarët”, i ftuar Prof. Artan FUGA. Veprimtaria organizohet nga KRIIK Albania, në bashkëpunim me Koalicionin e Vëzhguesve Vendorë me qëllim nxitjen e bashkëveprimit të shoqërisë civile, sferës akademike dhe të rinjve, në adresimin e problematikave të demokracisë shqiptare. Ftohen të marin pjesë studentë, anëtarë të stafit pedagogjik dhe aktorë të tjerë lokal me interes.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com