THE RECTORATE BUILDING OF THE  UNIVERSITY “FAN S. NOLI” IS BUILT AS A NEW BUILDING OF THE...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF EDUCATION AND PHILOLOGY

...

THE HISTORY AND THE OBJECTIVES OF THE FACULTY OF NATURAL AND HUMAN SCIENCES...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF AGRICULTURE

...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF ECONOMY

...
PROCEDURAT E APLIKIMIT PËR KANDIDATË ME STATUS TË VEÇANTË, SI DHE PËR TRANSFERIM STUDIMESH DHE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI

UDHEZIMI 26.pdf (kliko)


NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 18 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

- EKONOMIKS

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- GUIDË TURISTIKE

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

- CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" - PROMO VIDEO

ACTIVITIES

THE DEPARTMENT OF HISTORY-GEOGRAPHY ORGANIZED THE PROMOTION OF DOCUMENTARY-HISTORICAL MONOGRAPHY " DEVOLL, ITS ROOTS AND HISTORICAL DEVELOPMENTS " BY AUTHOR HYSEN KOÇILLARI

On November 6th at "Jorgo Bulo" hall/ Faculty of Education and Philology, the Department of History-Geography organized an event to promote the documentary-historical monography "Devolli, its roots

A COOPERATION IS ESTABLISHED BETWEEN "FAN S. NOLI" UNIVERSITY AND UNIVERSITY COLLEGE FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY OF PRISTINA

On November 22  2017, representatives of “Fan S. Noli" University of Korça visited the University College for Business and Technology in Pristina.

UNIVERSITY OF KORCA PARTICIPATED IN A MEETING ON THE TOPIC: “MODERNIZATION OF BOOKS IN THE WESTERN BALKANS COUNTRIES" IN THE FRAME OF THE ERASMUS+ PROGRAMME

On November 17, there was organized a round table with the representatives of the university libraries in the country.

THE STUDETN OF “FAN S. NOLI” UNIVERSITY ORGANIZED THE LITERAY-ARTISTIC ACTIVITY "MË E DASHURA POEZI"

On November 17 the students of “Fan S. Noli” University, in the frame of the reading month, organized the literary-artistic activity on the topic “Më e dashura poezi”.

THE STUDENTS OF FAN S NOLI UNIVERSITY PARTICIPATED IN “BOOK FAIR 2017"

On 17 November, 2017 a group of student from “Fan S. Noli” University visited the Book Fair in Tirana.

THE OPEN LECTURE HELD IN THE FACULTY OF AGRICULTURE “YOUTH EMPLYOMENT IN RURAL AREAS IN THE REGION OF PRESPA – CHALLENGES AND OPPORTUNITIES”

On November 17-18, 2017 at the premises of the Faculty of Agriculture there was held an open lecture on the topic: “Youth employment in rural areas in the region of Prespa – challenges and opportun

Pages

Subscribe to Front page feed

Location (Map)

Lidhu me ne

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts