Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
December 2021

Month

Në datën 8 dhjetor 2021, në kuadër të Ditës Kombëtare të Rinisë një grup studentësh të Universitetit “Fan S. Noli”, anëtarë të Shoqatës Sportive Studentore në bashkëpunim me Federatën e Sportit Universitar zhvilluan ecje alpine (hiking) në Malin Ivan, 1786 metra i lartë. Nëpërmjet kësaj veprimtarie studentët ftojnë bashkëmoshatarët e tyre për një jetë me...
Read More
Në datën 7 dhjetor 2021, në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një leksion i hapur me studentë të programeve “Master” në “Mësuesi”. Lektorët Arjan Kamburi dhe Anjeza Vila trajtuan temën “Aspektet psikologjike të edukimit”, duke shqyrtuar aspektin psikologjik të edukimit dhe të të nxënit referuar konteksit gjithëpërfshirës në institucionet...
Read More
Në datën 6 dhjetor 2021, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një takim për promovimin e mobiliteteve në kuadër të programit Erasmus +. Në takim studentët dhe specialistët e projekteve u njohën kryesisht me përvojat që përfitojnë studentët, duke u bërë pjesë e këtyre mobiliteteve. I ftuar në Univeristetin tonë ishte z....
Read More
Nga data 6-10 dhjetor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi edicionin e tretë të olimpiadës “Rroke shkencën” me nxënës të 22 shkollave të mesme të qarkut të Korçës. Sipas zëvendësrektorit për mësimin, dr. Arto Adili ky vit pati një pjesëmarrje të gjerë, si dhe erdhi me risi, duke përfshirë në të edhe disiplinën e gjuhës...
Read More
Në datën 6 dhjetor 2021, dekania e Fakultetit Ekonomik, prof. as. dr. Ledina Alolli dhe specialisti i Qendrës së Karrierës dhe Alumnit z. Romeo Terolli pritën në takim drejtuesin e Sektorit Juridik të Drejtorisë së Përgjjthshme të Pronësisë Industriale, z. Përparim Mezini, si dhe  specialistët, z. Marsid Sedja dhe z. Luan Sallaku. Takimi u fokusua...
Read More
Në datën 3 dhjetor 2021, Fakulteti i Ekonomisë i Universitetit “Fan S. Noli” lidhi marrëveshje bashkëpunimi me Institutin për Politika Publike dhe Mirëqeverisje, e cila u nënshkrua nga dekania, prof. as. dr. Ledina Alolli dhe Presidenti i Nderit i këtij Instituti, prof. dr. Arben Malaj. Në kuadër të këtij bashkëpunimi prof. Malaj mbajti edhe një...
Read More
Studentët e departamentit Marketing-Turizëm të Fakultetit të Ekonomisë morën pjesë në leksionin e hapur me temë “Roli i markës në promovimin e destinacioneve turistike” (Në fokus rajoni i Korçës). Leksioni u mbajt nga pedagogia e Universitetit të Barit, Itali, prof. Maria Buonarota. Duke u bazuar edhe në përvojën e saj ajo foli për rëndësinë që...
Read More
Në datën 2 dhjetor 2021, në kuadër të zgjerimit të mëtejshëm të bashkëpunimit në projekte kërkimore-shkencore në fushën e edukimit dhe gjithëpërfshirjes departamenti i Edukimit i FEF zhvilloi një takim online me departamentin e Shkencave të Edukimit, të Universitetit “Giovanni Maria Bertin”, Itali. Departamenti i Edukimit tashmë prej 7 vitesh bashkëpunon për zhvillimin e filozofisë...
Read More
Në datën 2 dhjetor 2021, në kuadër të zgjerimit të mëtejshëm të bashkëpunimit në projekte kërkimore-shkencore në fushën e edukimit dhe gjithëpërfshirjes departamenti i Edukimit i FEF zhvilloi një takim online me departamentin e Shkencave të Edukimit, të Universitetit “Giovanni Maria Berti”, Itali. Departamenti i Edukimit tashmë prej 7 vitesh bashkëpunon për zhvillimin e filozofisë...
Read More
Në datën 2 dhjetor 2021, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi simpoziumin shkencor-kulturor “Gjergj Fishta në 150-vjetorin e lindjes”, në kuadër edhe të veprimtarive me rastin e 50- vjetorit të themelimit të Universitetit “Fan S. Noli”. Veprimtarinë e hapi dekani i FEF, prof. as. dr. Jonela Spaho e cila tha se punimet shkencore të këtij...
Read More
1 2 3
en_USEnglish