Simpoziumi shkencor për sigurimin e cilësisë së brendshme në programet universitare të mësimdhënies së gjuhëve të huaja

Në datën 5 qershor 2015, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë, Departamenti i Gjuhëve të Huaja, organizoi simpoziumin me temë “Sigurimi i cilësisë së brendshmë në programet universitare të mësimdhënies së gjuhëve të huaja”. Në simpozium kanë marrë pjesë pedagogë të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, pedagogë nga universiteteve të tjera të vendit si: Tirana, Elbasani,
Durrësi, përfaqësues të APAAL-it, mësues të gjuhëve të huaja të shkollave 9-vjeҫare dhe të
mesme të qytetit, studentë etj.
Në kumtesat e mbajtuara u theksua cilësia dhe faktorët që ndikojnë në sigurimin e saj në
programet e studimit të gjuhëve të huaja dhe më gjerë, si dhe në përshtatjen e tyre me Standardet
Evropiane të Sigurimit të Cilësisë në kontekstin shqiptar të Arsimit të Lartë. Simpoziumin e
përshëndeti rektori i Universitetit prof. as.dr. Gjergji Mero, dekani i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë prof.dr. Ali Jashari, drejtoresha e APAAL-it, znj. Dhurata Bozo, të cilët, në fjalën e tyre vendosën theksin në rëndësinë që po merr cilësia në programet universitare.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com