Ministria e Punëve të Jashtme kërkon të rekrutojë praktikantë 15.10.2016 deri 30.01.2017

Ministria e Punëve të Jashtme kërkon të rekrutojë praktikantë për periudhën 15 tetor 2016- 30 janar 2017, për ti dhënë mundësinë të rinjve të njohin më nga afër punën e institucionit dhe të kontribojnë me aftësitë e tyre. 
Për të aplikuar, shkarkoni formularin e aplikimit në linkun e mëposhtëm dhe dërgojeni të plotësuar tek interns@mfa.gov.al brenda datës 30 shtator 2016. 
Praktika pranë MPJ-së është pa pagesë. MPJ ofron të ndihmojë praktikantët me dokumentet e nevojshme që vërtetojnë periudhën e praktikës, detyrat e ngarkuara, si dhe një vlerësim në fund të praktikës.
http://www.punetejashtme.gov.al/…/mundesi-per-te-bere-prakt…

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com