Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
18 Prill, 2024

Day

Western Balkan Fund shpall thirrjen për aplikim për t’u bërë pjesë e Programit të Komunitetit Akademik të Rajonit të Ballkanit Perëndimor. Ky program fton të gjithë studentët e Doktoraturës dhe Doktorët e Shkencave të Ballkanit Perëndimor. Në bashkëpunim me Fondin Ndërkombëtar të Visegrad-it, Western Balkan Fund mbështet, me anë të një skeme granti, kërkimin, shkëmbimin...
Read More
Faculty: Faculty of Agriculture Partner/Sending Institution: Daugavpils University Erasmus+ Program: Training Mobility Period: March 12– March 18, 2024 Academic year: 2023-2024 In the framework of inter-institutional cooperation and the Erasmus + program, the representatives of the “Daugvapils” University, Department of Sciences Ms. Muza Kirjušina, Ms. Inese Gavarane, Ms. Ilze Kacane and Ms. Dzindra visited “Fan...
Read More
Në datën 18 prill 2024 në qytetin e Korçës u zhvillua simpoziumi shkencor “Dy personalitete të shquara shqiptare në Perandorinë Osmane, Iliaz Bej Mirahori dhe Koçi Bej”. Të pranishëm ishin profesorë nga Universiteti i Stambollit, nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë, nga Universiteti i Korçës, nga Universiteti i Tiranës etj.   Fjalën përshëndetëse në këtë simpozium...
Read More
Në datën 18 prill 2024, Atasheu për Arsimin i Ambasadës së Republikës së Turqisë në Shqipëri, z. Metin Bulut vizitoi Universitetin “Fan Noli”. Së bashku me kryetarin e Fondacionit “ALSAR”, z. Mehdi Gurra dhe personalitete të tjerë që i shoqëronin u pritën në takim nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili dhe drejtues të tjerë...
Read More