STUDENTËT E KLUBIT TË VULLNETARËVE NË UNIKO, FESTUAN 1 QERSHORIN ME VOGËLUSHËT E SHTËPISË SË FOSHNJËS “LULET E VOGLA” NË KORÇË

Në datën 1 qershor 2018, në ditën e fëmijëve, studentët e Klubit të Vullnetarëve të Qendrës Rinore e Sportive të Universitetit “Fan S. Noli”, kanë qenë mes vogëlushëve të shtëpisë së foshnjës “Lulet e vogla” në qytetin e Korçës. Me mbështetjen e përgjegjëses së kësaj qendre, dr.  Edlira Menkshi, studentët u çuan atyre plot dhurata, të cilat megjithëse modeste i  lumturuan ata. Gëzimi në sytë e vogëlushëve tregoi se dhurata më e çmuar ishte ngrohtësia dhe dashuria, që studentët treguan, duke festuar së bashku në këtë 1 Qershor.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com