STUDENTË DHE PEDAGOGË TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS U NJOHËN ME REZOLUTËN 1325- TË DREJTAT E GRAVE NGA KONCEPTI NË REALITETIN SHQIPTAR.

Në datën 25 maj në ambjentet e Universitetit “ Fan S. Noli” të Korçës, Shoqata e Grave me Probleme Sociale zhvilloi me studentët dhe pedagogët e këtij universiteti një takim informues për Rezolutën 1325. Kryetarja e SHGPS Bajana Çeveli prezantoi shkurtimisht këtë projekt, i cili synon sensibilizimin e grave dhe vajzave shqiptare ndaj dhunës. Takimin e përshëndeti edhe Zv. Rektorja e Universitetit “Fan S. Noli” prof. as. dr. Majlinda Bello. 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet