FORUMI I DEBATIT PRANË FAKULTETIT TË SHKENCAVE SOCIALE DHE SHKENCAVE HUMANE KA ZHVILLUAR NJE DIALOG PËR BASHKIMIN EVROPIAN DHE PROBLEMATIKAT QË LIDHEN ME TË

Me rastin e 9 Majit, Ditës së Evropës, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane u zhvillua një dialog për Bashkimin Evropian dhe problematikat aktuale që lidhen me të. Në këtë takim u dhanë mendime për konceptimin e Bashkimit Evropian si strukturë e rëndësishme globale, politikat e arsimit dhe trajnimit profesional, politikat e punësimit, demokracinë e brendshme, problemet e imigracionit dhe lëvizjes së lirë, etj.

Kjo veprimtari u organizua nga Forumi i Debatit, i cili është ngritur dy muaj më parë. Forumi ka si qëllim kryesor sensibilizimin e studentëve për tu organizuar dhe bashkuar zërin, në kontekstin e pluralizmit të mendimit universitar për probleme që shqetësojnë shoqërinë dhe nxisin progresin e saj. I mbështetur nga autoritetet drejtuese të universitetit, ky Forum realizoi me sukses veprimtarinë e tij të parë, e cila përkoi me ditën simbolike të Evropës dhe rrugës evropiane të vendit tonë. 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com