Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Dhjetor 2016

Month

Mirë se vini në Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin “Fan S. Noli”. Unë jam i sigurt që ju do të gjeni këtu kohën tuaj, stimuluese dhe të dobishme, si intelektualisht dhe nga ana sociale. Ju hyni në një program studimi që merret me disa nga problemet më themelore që ndikojnë në mirëqenien e popujve të...
Read More
Këshilli i Fakultetit është organ kolegjial vendimmarrës, i cili vendos për problemet më të rëndësishme të fakultetit në fushën e mësimit, kërkimit shkencor dhe atë administrativ. Këshilli i Fakultetit kryesohet nga dekani.
Read More
FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE
Read More
Ndihmësja e Dekanit Përgjigjet për zbatimin korrekt të detyrave të lëna nga Dekani. Ndihmon  në përgatitjen e materialeve për Dekanin dhe dërgimin e tyre në destinacion, merr dhe tejçon informacion dhe porosi brenda e jashtë fakultetit për problematika të ndryshme, ndjek realizimin e porosive të Dekanit për stafin akademik e administrativ. Ndihmësja e Dekanit përgjigjet...
Read More
PERSONELI  NDIHMËSMËSIMOR  Sekretare e dekanit Përgjigjet për zbatimin korrekt të detyrave të lëna nga Dekani. Ndihmon  në përgatitjen e materialeve për Dekanin dhe dërgimin e tyre në destinacion, merr dhe tejçon informacion dhe porosi brenda e jashtë fakultetit për problematika të ndryshme, ndjek realizimin e porosive të Dekanit për stafin akademik e administrativ. Pjesë e...
Read More
GALERIA Certifikimi i gjuhës greke në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë   Festat e fundvitit në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë Veprimtari për librin e prof. Xhevat Lloshit në Universitetin “Mehemia”   Auditorium me shkrimtarin Ben Blushi Mbledhje për nder të Akad. Jorgo Bulo   Konferencë Shkencore për nder të Athanas Tashkos   UNESCO –...
Read More
1 2 3