Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
7 Maj, 2024

Day

Ambasada e ShBA ka hapur thirrjen për aplikim për programet Fulbright për vitin akademik 2025-2026, për këto programe: Pedagogët e interesuar për një program kërkimor në kuadër të Programit Fulbright Visiting Scholar https://al.usembassy.gov/fulbright-visiting-scholar-program-2024-2025-2/ Ish-studentët/alumni për programin Fulbright Foreign Student për studime Master https://al.usembassy.gov/fulbright-student-program-2025-2026/Ambasada e ShBA do të organizojë disa seanca informative sipas agjendës së mëposhtme:•...
Read More
Ilvia Goçi, Roxhels Matraku dhe Xhensila Zacellari ishin studentët që përfaqësun Univeristetin “Fan S. Noli” në Edicionin V të Laboratorit të Debatit Universitar që u zhvillua në datë 7 maj 2024 në Tiranë. Ashtu si edhe në fazat e tjera të debatit Universitar studentët tanë treguan nivel të lartë përgatitjeje, duke bërë sërisht një praqitjeje...
Read More