Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

STUDENTËT E UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” U NJOHËN ME BURSAT CHEVENING TË OFRUARA NGA QEVERIA E MBRETËRISË SË BASHKUAR

Në  datën 24 tetor 2023 studentë të Universitetit “Fan S. Noli” morën pjesë në një sesion informues për bursat “Chevening” të ofruara nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar.

Përfaqësuesja e Ambasadës Britanike në Tiranë znj. Nesila Koka tha se këto bursa ofrohen të plota duke mbuluar të gjitha shpenzimet e shkollimit, udhëtimit dhe të akomodimit dhe përfshijnë programe studimi Master në universitetet e Mbretërisë së Bashkuar.

Leave a Reply