Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

APLIKO PËR KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE “LEAP SUMMIT” NË ZAGREP, KROACI!

APLIKO PËR KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE “LEAP SUMMIT” NË ZAGREP, KROACI!

Afati: 01 mars 2018

Hapur: për të rinjtë ndërkombëtarë

Vendi: 15 -17 mars, 2018, Zagreb, Kroaci

 

PËRSHKRIM

LEAP është një lëvizje globale që bashkon më shumë se 100.000 njerëz në mbarë botën. Është konferenca më e madhe ndërkombëtare për të rinjtë në Evropën Juglindore dhe mbledh çdo vit mijëra të rinj nga më shumë se 30 vende.

Takimi LEAP është një konferencë tre-ditore, e cila mbledh më shumë se 2,000 të rinj nga më  shumë se 30 vende që janë udhëheqës në komunitetet e tyre përkatëse. Fokusi kryesor i konferencës janë temat e lidhura me inovacionin, IT dhe teknologjitë moderne, sipërmarrjen, zhvillimin e karrierës dhe tregimet që ndryshojnë jetën. Samiti LEAP sjell njerëz nga e gjithë bota në një vend për të mësuar së bashku për të zgjidhur sfidat më të ngutshme të kohës sonë.

Çfarë mund të presësh nga Samiti i LEAP 2018?

• 60 folës të njohur botërisht nga industri të ndryshme;

• mijëra njerëz nga më shumë se 30 vende;

• fazat dhe programet paralele, kështu që ju gjithmonë mund të gjeni diçka të dobishme për veten tuaj;

• mundësi të mrekullueshme për të zgjeruar kontaktet

• mundësi praktike dhe konkurse;

 

PRANIMET

 

• hapur për sipërmarrësit e rinj, studentët, udhëheqësit e OJQ-ve dhe krijuesit e ndryshëm;

• samiti lidhet me tema rreth IT, biznesit, sipërmarrjes, zhvillimit të karrierës dhe tregimeve të suksesit.

 

PËRFITIMET

• pjesëmarrja në Samitin LEAP është pa pagesë;

• megjithëse akomodimi nuk është përfshirë në çmimin e biletave të leap, në këtë link mund të gjeni një zbritje të veçantë.

 

Si të aplikoni?

Për të aplikuar, ju lutemi plotësoni formën online në faqen zyrtare

 

http://www.leapsummit.com/

 

Leave a Reply