Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” U KUALIFIKUA NË FINALET E KAMPIONATEVE UNIVERSITARE NË DISIPLINAT E VOLEJBOLLIT PËR VAJZA DHE BASKETBOLLIT PËR DJEM

Në përfundim të përballjeve për eliminatoret e Kampionateve Universitare në Shqipëri, Universiteti “Fan S. Noli” u kualifikua për ndeshjet finale në disiplinat: volejboll për vajza dhe basketboll për djem.Studentët tanë u paraqitën mjaft mirë në këto ndeshje, ku morrën pjesë edhe universitetet: Aleksandër Xhuvani, Elbasan; “Luigj Gurakuqi”, Shkodër; “Eqrem Çabej”,Gjirokastër; “Ismail Qemali”, Vlorë dhe “Aleksandër Moisiu”, Durrës. U urojmë suksese të mëtejshme studentëve tanë, të cilët vazhdojnë t`i sjellin mjaft fitore e trofe Universitetit “Fan S. Noli” nga pjesëmarrjet në kompeticione të ndryshme sportive të organizuara në rang kombëtar.

Leave a Reply