Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

PROGRAMI I PËRBASHKËT I STUDIMIT MASTER PROFESIONAL NË “MENAXHIM I QËNDRUESHËM NË AGROTURIZËM” ISHTE NË QENDËR TË TAKIMIT QË REKTORI, PROF. DR. DHIMITRI BELLO ZHVILLOI ME AUTORITETE TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË PLOVDIVIT, BULLGARI

Rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi një takim koordinues me autoritete të Universitetit Bujqësor të Plovdivit, Bullgari.

Takim me rektoren, prof. assoc. Borjana Ivanova, dekanin e Fakultetit të Ekonomisë, Dimo Atanasov dhe të tjerë përfaqësues të këtij Universiteti.

Në qendër të bisedimeve ishte koordinimi i mëtejshëm në kuadër të programit të përbashkët të studimit, Master Profesional në “Menaxhim i Qëndrueshëm në Agroturizëm”.

Katër pedagogë të këtij Universiteti janë duke zhvilluar mësimdhënien e integruar në këtë program.

Leave a Reply