Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

ORIENTIM NË TREGUN E PUNËS DHE MBËSHTETJE PËR TË NDËRTUAR KARRIERËN NË VENDLINDJE PAS PËRFUNDIMIT TË STUDIMEVE UNIVERSITARE ISHTE QËLLIMI I TRAJNIMIT NË TË CILIN MORËN PJESË EDHE STUDENTË TË FAKULTETIT TË EKONOMISË, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” 

Nga datën 17 tetor 2023 studentë të Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti “Fan S. Noli” morën pjesë në trajnimet mbi orientimin në tregun e punës me drejtuese Erjonilda Hasrama, pedagoge e departamentit “Marketing” në  Universitetin “Aleksander Moisiu”, Durrësi.

Studentët dhe të rinj të tjerë të porsa punësuar do të mentorohen në muajt në vijim nga alumnit e Akademisë së Studimeve Politike, duke i mbështetur ata që të ndërtojnë karrierën e tyre në vendlindje pas përfundimit të studimeve universitare.

Këto trajnime zhvillohen në kuadër të projektit “Së bashku për të zhvilluar karrierën në Shqipëri” zbatohet nga Akademia e Studimeve Politike (ASP) me mbështetjen e Agjencia Kombëtare e Rinisë AKR dhe të Ministrit të Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi.

Leave a Reply