Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Hapet thirrja per aplikim per studente te profilit “gjuhe angleze”, cikli bachelor ose master, per mobilitet studimesh ne Universitetin “Alexandru  Ioan Cusa University of Iasi”, Rumani. Shkembimi i studimeve parashikohet per semestrin e dyte, viti akademik 2023-2024. 

Studentet e interesuar jane te lutur te paraqesin kerkesen per aplikim, deri ne daten 2 nentor 2023, prane Sektorit te Projekteve dhe Marredhenieve me jashte, Godina e Rektoratit, Kati II, R25. 

Per detajime te metejshme, ju lutemi, shkruani ne email: 

easabella@unkorce.edu.al

fstillo@unkorce.edu.al

Leave a Reply