Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN FAN NOLI

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, NË BASHKËPUNIM ME SHOQATËN E BOTUESVE SHQIPTARË, NË DATAT 3-4 MAJ 2013, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË:

“MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS”.

NË KËTË VEPRIMTARI ERDHEN ME BOTIMET E TYRE RRETH 20 SHTËPI BOTUESE DHE U PËRURUAN DISA LIBRA TË RINJ.

VEPRIMTARIA “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS” U ZHVILLUA  NË MJEDISET E FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE TË FILOLOGJISË.

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË

SHOQATA E BOTUESVE SHQIPTARË.

Programi

 

Leave a Reply