Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Galeria

GALERIA

Certifikimi i gjuhës greke në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë

 


Festat e fundvitit në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë


Veprimtari për librin e prof. Xhevat Lloshit në Universitetin “Mehemia”

 


Auditorium me shkrimtarin Ben Blushi


Mbledhje për nder të Akad. Jorgo Bulo

 


Konferencë Shkencore për nder të Athanas Tashkos

 


UNESCO – Vlerësimi i kurrikulës dhe zhvillimi profesional i mësuesve

 


Inagurimi i Sallës së Video-konferencave


Simpoziumi shkencor për sigurimin e cilësisë së brendshme në programet universitare të mësimdhënies së gjuhëve të huaja


Kronikë në TVSH mbi konferencën për Thimi Mitko


Ceremonia e diplomimit: Master Shkencor “Mësuesi në Arsimin Fillor”, 6 Mars 2015


Konferenca “Education Across Borders”


Konferenca e Doktorantëve


Panairi i Librit


Kronikë “Kultura e gjuhës”

 

Leave a Reply