Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Ditën e Premte, date 16 nëntor 2018, ora 13.00 në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë, zhvillohet një ditë informative me qëllim sensibilizimin për rëndësinë e ushqyerjes së shëndetshme në fëmijërinë e hershme.

Leave a Reply