Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

BASHKËPUNIME NË PROJEKTE TË PËRBASHKËTA ISHTE NË FOKUS TË TAKIMEVE QË PËRFAQËSUES TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” ZHVILLUAN NË UNIVERSITETIN E ORLEONIT, FRANCË

Në datat 15-17 prill 2024, Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë në takimin e organizuar nga Universiteti i Orleonit, Francë në kuadër të projektit Erasmus +KA171 që ka me këtë Universitet.

Përgjatë tre ditëve të këtij takimi të parë, secili universitet bëri pezantimin e tij, si dhe u paraqitën detaje për zhvillimin e projektit.

Ndërkohë, përfaqësuesit e Universitetit tonë gjatë takimeve patën mundësinë të bisedonin edhe me kolegë në secilin fakultet të Universitetit të Orleonit, ku diskutuan në lidhje me mundësitë e bashkëpunimit dhe të shkëmbimeve të studentëve e stafit.

Leave a Reply