Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Veprimtari të ndryshme

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE NËNSHKROI NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME FAKULTETIN FILOZOFIK TË UNIVERSITETIT  “HASAN PRISHTINA” KOSOVË

Më shumë…

 

SENATI AKADEMIK I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” NDEROI ME TITULLIN “DOCTOR HONORIS CAUSA” PROF. DR. GJERGJ SINANIN

Më shumë…

 

SESION SHKENCOR ME RASTIN E 100 VJETORIT TE LICEUT KOMBËTAR NË KORÇË. 

Në datën 24 tetor 2017, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane, u organizua sesioni shkencor kushtuar 100 Vjetorit të Liceut Kombëtar në Korçë. Më shumë…

 

LEKSION I HAPUR NGA PROFESORI DR. ANGELOS MICHALAS, PËRGJEGJËSI I DEPARTAMENTIT TË INXHINIERI INFORMATIKËS NË INSTITUTIN TEKNOLOGJIK TË MAQEDONISË PERËNDIMORE, KASTORIA, GREQI. Më shumë…

 

“VLERËSIMI DHE PERSPEKTIVA E ZHVILLIMIT TË PROGRAMEVE TË PSIKOLOGJISË DHE PEDAGOGJISË”- WORKSHOP I PËRBASHKËT I UNIVERSITETEVE TË TIRANËS, SHKODRËS, ELBASANIT DHE KORÇËS

Më shumë…

 

FORUMI PUBLIK

Ditën e premte, në datën 19 Maj 2017; Akademia e Shqiptare e Arteve dhe Shkencave; organizoji një forum publik pranë Universitetit “Fan S. Noli”, në sallën e madhe të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Shkencave HumaneMë shumë…

 

FORUMI I DEBATI “ DIALOG”

Në datën 9 Maj 2017, me rastin e 67 vjetorit të deklaratës që çoi në krijimin e Bashkimit Evropian, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane, të Universitetit “Fan S. Noli”; u mbajt një takim debati mbi BE-në dhe problematikat aktuale. Më shumë…

 

PROMOVIMI I LIBRIT “KUSURET E ZOTIT SHYTI” NGA AUTORI ARDIAN VEHBIU, NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE  Më shumë…

 

“ TË PRAKTIKOJME SË BASHKU ANGLISHTEN”

Në dt. 19-20 Prill 2017, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane si dhe në Fakultetin e Edukimit e Filologjisë,  në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua  veprimtaria e titulluar “ Let’s practice English together” – “ Të praktikojmë së bashku Anglishten”.  Më shumë… 

 

FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE NË BASHKËPUNIM ME INSTITUTIN E STUDIMEVE NDËRKOMBËTARE ZHVILLLOI LEKSIONE TË HAPURA MBI “MODELI SOCIAL EUROPIAN

Në datën 12 Prill 2017, në  kuadër të Javës së Evropës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Humane në bashkëpunim me Institutin e Studimeve Ndërkombëtare në Tiranë, kanë organizuar “ Ditën e Akademisë Evropiane”. Më shumë…

 

2 Prill – Dita Botërore e Autizmit 

Në Ditën Botërore të Autizmit, dt. 02.04.2017, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane në bashkëpunim me Qendrën KIDC zhvilloi një  aktivitet ndërgjegjësues mbi këtë temë. Më shumë…

 

Lektorium: Ambasadori i Polonisë në Shqipëri Marek Jeziorski, mbajti leksionin me temë : “10 vjetori i Polonisë në BE”, më 29 Maj 2014. Ai dha një pasqyrë të historisë së suksesshme të Polonisë si anëtare e Bashkimit Europian dhe si anëtare e NATO-s. Njëkohësisht u shfaq dhe një dokumentar i shkurtër me intervista të veçanta nga pjestarë te sferave te ndryshme te shoqerise polake lidhur me hapësirat qe iu kishte hapur atyre anëtarësimi në BE dhe sukseset që kishin shënuar në fushat e tyre.

 

Takim me Ambasadorin e Tajvanit,(në Romë) Stanley Kao, më 12 Maj 2014. Biseda me auditorin e studentëve dhe pedagogëve, u përqëndrua rreth zhvillimit të Tajvanit në ditët e sotme, në projektet që qeveria e Tajvanit synon të zhvillojë në Shqipëri e Ballkan, si dhe në marrëdhëniet që ka Tajvani me BE-në. Ambasadori prezantoi zhvillimet kryesore në fushën elektronike, të cilat e kanë renditur Taivanin si fuqinë e 16 në botë nga pikëpamja e zhvillimit ekonomik, si zhvillimin e demokracise në Tajvan. Ai dhuroi një fond librash për pasurimin e bibliotekës të FSHNH-së,

 

Në datën 28 Mars 2014, në ambientet e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Humane u prezantua, ekspozita figurative me temë, Pasqyra e thyer e Piktorit të Merituar, Anastas Kostandini (Taso). Aktiviteti u shoqërua me një leksion të hapur të piktorit mbi tendencat e sotme të artit figurativ. Ekspozita shënoi interes të gjerë të studentëve dhe të të ftuarve nga të gjitha institucionet e qytetit të Korçës.

Promovim i librit “Zonja Z” të Albatros Rexha, 13 Nëntor 2014.

Promovim i librit “Ylli i Shkrimtarit”, të autorit Ndriçim Kulla, 19 Dhjetor 2013.

Leave a Reply