Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” MORI PJESË NË FAZËN E DYTË TË DEBATIT UNIVERSITAR

Në datën 16 prill 2022, në mjediset e Rektoratit, salla QUADIC u zhvillua faza e dytë e Debatit Universitar që organizohet nga SCiDEV.Univeristeti “Fan S. Noli” u përfaqësua nga studentët: Joana Katundi, Gloria Nure, Vasil Ciko dhe Anisa Rapi.Në sfidën e parë të debatit skuadra e Univeristetit “Fan S. Noli” u përball me skuadrën e Fakultetit të Shkencave Sociale të Universitetit të Tiranës.Në mbështetje të ekipit ishte e pranishme zvendësrektorja për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre dhe specialisti i Qendrës së Karrierës dhe Alumnit, z. Romeo Terolli. Suksese të mëtejshme skuadrës së Universiteti “Fan S. Noli”.

Leave a Reply