Teknika biokimike të trajtimit të mbetjeve nga industria ushqimore në Rajonin e Korçës

Departamenti i Biologji-Kimisë

Drejtues i projektit: Dr. Redi Buzo, Dr. Desareda Mero

Kohëzgjatja: 11 muaj

Viti 2018

Qëllimi i projektit:

Karakterizimi i sasisë dhe natyrës së mbetjeve nga industria ushqimore në Rajonin e Korçës; Karakterizimi i vetive fiziko-kimike e baktereologjike të mbetjeve; Planifikimi i minimizimit apo eleminimit të ndotjeve; Vlerësimi i mundësive të përdorimit të mbetjeve për qëllime të dobishme; Rekomadime tek biznesi rajonal për eleminimin dhe kthimin e mbetjeve ne produkete sekondare.

Previous Post
Workshop-i i kompetencave në disiplinat bazë të edukimit
Next Post
Kujdesi social për moshën e tretë në qytetin e Korçës

Accesibility Adjustments

Choose the right accessibility profile for you
OFF ON
Highlight Links Highlights all the links on the site!
OFF ON
Pause Animations Animations will be paused on the site!
OFF ON
Dyslexia Font Dyslexia Font will be applied on the site!
OFF ON
Hide Images All images will be hidden on the site!
Choose the right accessibility profile for you
Adjust Font Sizing
Default
High Saturation
High Contrast
Light Contrast
Dark Contrast
Adjust Letter Spacing
Default
Adjust Line Height
Default
Speak Mode
Align Center
Align Left
Align Right