Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

REKTORI I UNIVERSITETIT PËR BIZNES DHE TEKNOLOGJI, PRISHTINË, PROF. DR. EDMOND HAJRIZI VIZITOI FAKULTETIN E EKONOMISË, KU ZHVILLOI EDHE NJË LEKSION TË HAPUR ME TEMË: “SFIDAT E SIPËRMARRJES DHE MARKETINGU 4.0 NË RAJON”

Në datën 11 dhjetor 2023 rektori i Universitetit për Biznes dhe Teknologji, Prishtinë, prof. dr. Edmond Hajrizi vizitoi Fakultetin e Ekonomisë.

Fillimisht ai u prit në takim nga dekania, prof. as. dr. Ledina Alolli dhe zëvendësdekani, dr. Emil Frashëri, ku diskutuan në lidhje me bashkëpunimin ndërinstitucional dhe përfshirjen e FE në sa më tepër veprimtari të përbashkëta, vizita të ndërsjella të stafit dhe studentëve etj.

Më pas, rektori Hajrizi zhvilloi leksionin e hapur me temë: “Sfidat e sipërmarrjes dhe Marketingu 4.0 në rajon”, ku të ftuar ishin pedagogë dhe studentë të këtij fakulteti.

Leave a Reply