Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

PYETESORI STUDENTOR 2024

Njoftohen të gjithë studentët se Njësia e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë në bashkëpunim me Këshillin Studentor, organizon pyetësorin studentor për cilësinë e mësimdhënies për vitin akademik 2023-2024.

Linku i pyetësori iu është dërguar të gjithë studentëve në adresat e tyre të e-mail-it. Po ashtu mund të gjendet edhe si njoftim në sistemin PITAGORA, gjatë kohës që studentët bëjnë “log in” për të parë rezultatet e provimeve.

Janë të lutur të gjithë studentët që ta aksesojnë dhe ta plotësojnë pyetësorin duke shprehur mendimet e tyre.

Ky pyetësor ruan fshehtësinë e studentit që e plotëson.

Leave a Reply