Përcaktimi i cilësisë së qumështit të papërpunuar përmes analizave mikrobiologjike

Departamenti i Infermierisë

Drejtues i projektit: Doc. Lindita Terolli

Kohëzgjatja:11 muaj

Viti 2018

Qëllimi i projektit:

Studimi ve në funksion laboratorin eksistues i cili i vjen në ndihmë procesit mësimor për relalizimin e orëve labratorike duke integruar pedagogë dhe studentë të infermierisë; Ingranimi i studentëve në punën kërkimore-shkencore me mbrojtjen e temave në ciklin e parë dhe të dytë të studimeve; Studimi i vjen në ndihmë fermerëve, grumulluesve, përpunuesve dhe aktorëve të tjerë të përfshirë në zinxhirin produktiv të qumështit, për të përcaktuar cilësinë dhe sigurinë.

Previous Post
Kujdesi social për moshën e tretë në qytetin e Korçës
Next Post
Zhvillimi i agroturizmit përmes rritjes së kapaciteteve menaxheriale dhe promovimit të vlerave më të mira

Accesibility Adjustments

Choose the right accessibility profile for you
OFF ON
Highlight Links Highlights all the links on the site!
OFF ON
Pause Animations Animations will be paused on the site!
OFF ON
Dyslexia Font Dyslexia Font will be applied on the site!
OFF ON
Hide Images All images will be hidden on the site!
Choose the right accessibility profile for you
Adjust Font Sizing
Default
High Saturation
High Contrast
Light Contrast
Dark Contrast
Adjust Letter Spacing
Default
Adjust Line Height
Default
Speak Mode
Align Center
Align Left
Align Right