Përcaktimi i cilësisë së qumështit të papërpunuar përmes analizave mikrobiologjike

Departamenti i Infermierisë

Drejtues i projektit: Doc. Lindita Terolli

Kohëzgjatja:11 muaj

Viti 2018

Qëllimi i projektit:

Studimi ve në funksion laboratorin eksistues i cili i vjen në ndihmë procesit mësimor për relalizimin e orëve labratorike duke integruar pedagogë dhe studentë të infermierisë; Ingranimi i studentëve në punën kërkimore-shkencore me mbrojtjen e temave në ciklin e parë dhe të dytë të studimeve; Studimi i vjen në ndihmë fermerëve, grumulluesve, përpunuesve dhe aktorëve të tjerë të përfshirë në zinxhirin produktiv të qumështit, për të përcaktuar cilësinë dhe sigurinë.

Previous Post
Kujdesi social për moshën e tretë në qytetin e Korçës
Next Post
Zhvillimi i agroturizmit përmes rritjes së kapaciteteve menaxheriale dhe promovimit të vlerave më të mira