Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

NË DATAT 15-16 QERSHOR 2018 DO TË ZHVILLOHET KONFERENCA V SHKENCORE ME TEMË: ARRITJET DHE SFIDAT NË SHËRBIMET PSIKO-SOCIALE

Leave a Reply