Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

MARRËVESHJE TË PËRBASHKËTA KUADËR PËR STUDIME GJUHËSORE DHE HISTORIKE ME UNIVERSITETIN E BUKURESHTIT ISHIN FOKUSI I TAKIMIT TË ZHVILLUAR ME PËRFAQËSUES TË DY UNIVERSITETEVE

Në datën 1 dhjetor 2023, pedagogët Marian Craciun dhe Florentina Nitu nga Universiteti i Bukureshtit, Rumani vizituan Universitetin “Fan S. Noli”.

Ata u pritën në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, prof. as. dr. Benita Stavre.

Në qendër të takimit ishte bashkëpunimi dhe, konkretisht u fol për marrëveshje të përbashkëta kuadër për studime gjuhësore dhe historike me këtë universitet.

Leave a Reply