KRIJIMI I BIZNESIT DHE INICIATIVAT E REJA NË SEKTORIN E AGROUSHQIMIT ISHIN QËLLIMI I NJË TAKIMI TË ZHVILLUAR NGA DEPARTAMENTI I AGROBIZNESIT, FAKULTETI I BUJQËSISË, NË KUADËR TË PROJEKTIT “ENHANCEMENT OF KNOËLEDGE TRANSFER IN THE FOOD SECTOR STRENGTHENING THE TECHNOLOGICAL TRANSFER OFFICES IN ALBANIAN UNIVERSITIES”

Në data 1-2 nëntor 2022, Departamenti i agrobiznesit, Fakulteti i Bujqësisë, në kuadër të implementimit të projektit “Enhancement of knowledge transfer in the food sector strengthening the technological transfer offices in Albanian universities“ TTO4FOOD u zhvillua një takim në lidhje me krijimin e biznesit në iniciativat e reja në sektorin e Agroushqimit.

Dr. Aldona Minga, koordinatore e projektit, si dhe pedagogët msc. Kristi Morava dhe msc. Katerina Pikuli në bashkepunim me znj. Gaia Tarani nga CIHEAM Bari, Itali prezantuan për studentët temat: “Kreativiteti dhe gjenerimi i ideve”; “Propozimi i vlerës” dhe “Modelet e biznesit”. Në këtë takim u dhanë ide të reja nga studentët për përpunimin e produkteteve bujqësore dhe jo vetëm.

Previous Post
“NDIKIMI I RRJETEVE DHE MEDIAVE SOCIALE NË DREJTPËRDORIMIN E GJUHËS STANDARDE” SIMPOZIUM ME ORGANIZATORË DHE PJESËMARRËS STUDENTË TË FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË, NË KUADËR TË JAVË SË DREJTSHKRIMIT
Next Post
“KOMUNIKIMI PUBLIK, MEDIA DHE ÇËSHTJE TË KULTURËS SË GJUHËS” ISHTE TEMA E WORKSHOP-IT TË ORGANIZUAR NGA DEPARTAMENTI I GJUHËS DHE I LETËRSISË NË KUADËR TË JAVËS SË DREJTSHKRIMIT